Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası / Son Dakika: Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao nasıl bir ... : Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı?

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası / Son Dakika: Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao nasıl bir ... : Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı?. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı.

Kavga, sosyal medyada geniş yankı buldu. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı.

Marcao ceza alacak mı, kaç maç ceza alır? Galatasaray'da ...
Marcao ceza alacak mı, kaç maç ceza alır? Galatasaray'da ... from i2.wp.com
Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Dakikasında marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırırken, yumruklar savurdu. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı?

Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı.

Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız.

Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu?

G.Saray'da Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao'ya ...
G.Saray'da Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao'ya ... from i2.wp.com
Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu'nun bir gün önceki kavgası uluslararası basında gündem oldu. Dakikasında saha bir anda karıştı. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Marcao kaç maç men cezası alır?

Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu.

Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Marcao kaç maç men cezası alır? Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Kavga, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Marcao kaç maç men cezası alır? Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız.

Marcao Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı, olaylar soyunma ...
Marcao Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı, olaylar soyunma ... from img3.aksam.com.tr
Fatih terim'den marcao ve kerem aktürkoğlu açıklaması. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Dakikasında marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırırken, yumruklar savurdu. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti.

Marcao kaç maç men cezası alır?

Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu'nun bir gün önceki kavgası uluslararası basında gündem oldu. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama